La Roche-posay Lipikar Lapte De Corp (400 Ml, Flacon Cu Pompita)

Pret redus
La Roche-posay Lipikar Lapte De Corp (400 Ml, Flacon Cu Pompita)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 7 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 7 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,40 lei.


Lapte de corp cu o inalta capacitate de reconsituire a fimului hidrolipidic al pielii.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

72,01 lei

in loc de 81,65 lei

Produs indisponibil

La Roche-posay Lipikar Lapte De Corp (400 Ml, Flacon Cu Pompita)

Utila in caz de uscaciune cutanata severa la adult (corp) sau copii si sugari (fata si corp).

 

Indicatii:

Lipikar este o emulsie de corp hidratanta tip Ulei/Apa, cu o inalta capacitate de reconstituire a filmului hidrolipidic propriu pielii. Opreste deshidratarea pielii.

 

Mod de utilizare:

Aplicati o data sau de doua ori pe zi daca este cazul, de preferinta dupa baie, pe pielea bine uscata.

 

Prezentare:

Flacon de 400 ml

 

Producator:

Laboratoires La roche Posay

La Roche-posay Lipikar Lapte De Corp (400 Ml, Flacon Cu Pompita) <h2>La Roche-posay Lipikar Lapte De Corp (400 Ml, Flacon Cu Pompita)</h2> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">Utila in caz de uscaciune cutanata severa la adult (corp) sau copii si sugari (fata si corp).</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;"> </p> <h3 class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">Indicatii:</h3> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">Lipikar este o emulsie de corp hidratanta tip Ulei/Apa, cu o inalta capacitate de reconstituire a filmului hidrolipidic propriu pielii. Opreste deshidratarea pielii.</p> <p style="border-style: initial; border-color: initial;"> </p> <h3 style="border-style: initial; border-color: initial;">Mod de utilizare:</h3> <p style="border-style: initial; border-color: initial;">Aplicati o data sau de doua ori pe zi daca este cazul, de preferinta dupa baie, pe pielea bine uscata.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon de 400 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Laboratoires La roche Posay</p>
65,85 lei
>