Plantavorel Hepatobil V (40 Tablete)

Pret redus
Plantavorel Hepatobil V (40 Tablete)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Produs coleretic colagog, stimulent al tonusului vezicii biliare pe cale neurovegetativa.Antispastic

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

11,02 lei

in loc de 12,50 lei

Produs indisponibil

Hepatobil este un produs natural cu proprietati coleretice, colagoge, de stimulare pe cale neurovegetativa a tonusului vezicii biliare, antispastice pe calea sistemului nervos central la nivelul vezicii biliare si a canalelor intra si extra hepatice, sedative la nivelul sistemului nervos neurovegetativ.

 

Produsul este recomandat persoanelor care se confrunta cu diskinezie biliara hipotona, colecistita nelitiazica cronica, colita spastica, hepatita cronica

 

Compozitie: Chelidonium Majus, HYpericum perforatum, Cynara scolymus, Humulus lupolus, Valeriana Oficinalis.

 

Indicatii. Coleretic, colagog, stimuland pe cale neurovegetativa tonusul vezicii biliare, antispastic pe calea sistemului nervos central la nivelul vezicii biliare si a canalelor intra si extra hepatice, sedativ la nivelul sistemului nervos neurovegetativ.

 

Contraindicatii. Nu se administreaza in colecistita litiazica acuta.

 

Mod de administrare. Intern, 1-2 comprimate de 3 ori pe zi cu 30 minute inaintea meselor, timp de 5 pana la 10 zile.

Plantavorel Hepatobil V (40 Tablete) <p>Hepatobil este un produs natural cu proprietati coleretice, colagoge, de stimulare pe cale neurovegetativa a tonusului vezicii biliare, antispastice pe calea sistemului nervos central la nivelul vezicii biliare si a canalelor intra si extra hepatice, sedative la nivelul sistemului nervos neurovegetativ.</p> <p> </p> <p>Produsul este recomandat persoanelor care se confrunta cu diskinezie biliara hipotona, colecistita nelitiazica cronica, colita spastica, hepatita cronica</p> <p> </p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 2.5in;"><strong>Compozitie:</strong> Chelidonium Majus, HYpericum perforatum, Cynara scolymus, Humulus lupolus, Valeriana Oficinalis.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 2.5in;"> </p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 2.5in;"><strong>Indicatii</strong>. Coleretic, colagog, stimuland pe cale neurovegetativa tonusul vezicii biliare, antispastic pe calea sistemului nervos central la nivelul vezicii biliare si a canalelor intra si extra hepatice, sedativ la nivelul sistemului nervos neurovegetativ.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 2.5in;"> </p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 2.5in;"><strong>Contraindicatii</strong>. Nu se administreaza in colecistita litiazica acuta.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 2.5in;"> </p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 2.5in;"><strong>Mod de administrare</strong>. Intern, 1-2 comprimate de 3 ori pe zi cu 30 minute inaintea meselor, timp de 5 pana la 10 zile.</p>
11,47 lei
>