Walmark Urinal (60 Capsule)

Pret redus
Walmark Urinal (60 Capsule)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,80 lei.


Combinatie unica de merisor, vitamina D si Solidago virgaurea pentru pentinerea sanatatii tractului urinar.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

43,75 lei

in loc de 49,61 lei

Produs indisponibil

Walmark Urinal (60 Capsule)

Produsul este recomandat pentru prevenire eficienta a infectiilor urinare. Diminuati riscul de aparitie a infectiilor urinare in cel mai natural mod cu putinta. Urinal, gratie continutului din extract de merisor, ajuta la prevenirea instalarii bacteriilor patogene in peretii tractului urinar.

 

Compozitie:

Urinal contine un ingredient activ important – NutriCran (concentrat uscat din suc de merisor – Vaccinium macrocarpon) – care reprezinta o sursa bogata de bioflavonoide, compusi fenolici si alte substante naturale, cu o influenta benefica asupra functionarii tractului urinar.

 

Indicatii:

  • contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar.
  • imbunatateste functia excretorie a rinichilor.
  • sustine functionarea corecta a aparatului urinar.
  • ajuta la diminuarea riscului de aparitie a infectiilor urinare (uretrite, cistite, nefrite etc.).
  • scade aderenta microorganismelor patogene de peretii cailor urinare, ajutând la desprinderea bacteriilor Escherichia coli fixate.
  • scade senzatiile de usturime si prurit.

 

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, 1-2 capsule pe zi, luate cu o cantitate suficienta de lichid. in caz de inflamatie a tractului urinar, se recomanda administrarea a 2-6 capsule pe zi.

 

Urinal poate fi administrat in asociere cu tratamentele antibiotice, iar administrarea sa regulata scade riscul unor eventuale recidive ale inflamatiilor tractului urinar.

 

Prezentare:

Cutie cu 60 de capsule.

 

Producator:

Walmark

Walmark Urinal (60 Capsule) <h2>Walmark Urinal (60 Capsule)</h2> <p>Produsul este recomandat pentru prevenire eficienta a infectiilor urinare. Diminuati riscul de aparitie a infectiilor urinare in cel mai natural mod cu putinta. Urinal, gratie continutului din extract de merisor, ajuta la prevenirea instalarii bacteriilor patogene in peretii tractului urinar.</p> <p> </p> <h3>Compozitie:</h3> <p>Urinal contine un ingredient activ important – NutriCran (concentrat uscat din suc de merisor – Vaccinium macrocarpon) – care reprezinta o sursa bogata de bioflavonoide, compusi fenolici si alte substante naturale, cu o influenta benefica asupra functionarii tractului urinar.</p> <p> </p> <h3>Indicatii:</h3> <ul> <li>contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar.</li> <li>imbunatateste functia excretorie a rinichilor.</li> <li>sustine functionarea corecta a aparatului urinar.</li> <li>ajuta la diminuarea riscului de aparitie a infectiilor urinare (uretrite, cistite, nefrite etc.).</li> <li>scade aderenta microorganismelor patogene de peretii cailor urinare, ajutând la desprinderea bacteriilor Escherichia coli fixate.</li> <li>scade senzatiile de usturime si prurit.</li> </ul> <p> </p> <h3>Mod de administrare:</h3> <p>Ca supliment alimentar, 1-2 capsule pe zi, luate cu o cantitate suficienta de lichid. in caz de inflamatie a tractului urinar, se recomanda administrarea a 2-6 capsule pe zi.</p> <p> </p> <p>Urinal poate fi administrat in asociere cu tratamentele antibiotice, iar administrarea sa regulata scade riscul unor eventuale recidive ale inflamatiilor tractului urinar.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Cutie cu 60 de capsule.</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Walmark</p>
40,01 lei
>