Dolomia Make-up Fond De Ten Crema

Pret redus
Dolomia Make-up Fond De Ten Crema

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 6 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 6 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,20 lei.


DOLOMIA MAKE-UP  FOND DE TEN CREMA

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

63,83 lei

in loc de 72,38 lei

Produs indisponibil

DOLOMIA MAKE-UP  FOND DE TEN CREMA

Adaptat tenului normal-uscat. Emulsia bogatǎ și cremoasǎ, este formulatǎ pentru a garanta o absorbție ușoarǎ, dând un final luminos și natural tuturor tipurilor de ten, în particular celor mai exigente, datoritǎ efectului lifting vizibil, de lungǎ duratǎ.
Destinde trǎsǎturile feței, minimizeazǎ semnele de expresivitate și hidrateazǎ în profunzime. Prafurile minerale conținute, protejeazǎ epiderma limitȃnd daunele provocate de photoaging și de poluare. Garanteazǎ o acoperire medie, conferind un confort total, datoritǎ texturii sale ușoare și cremoase.


·  Confort absolut
·  Efect lifting
·  Ţinutǎ îndelungatǎ
·  Efect „a doua piele”
·  Protejeazǎ de agresiunile externe
·  Antirid


UTILIZARE ŞI SFATURI
Se întinde cu uşurintã cu vârful degetelor, dar şi cu ajutorul unui burete de latex uscat sau umed, dar bine stors. Este unicul fond de ten Dolomia make up care poate fi aplicat pe faţã imediat dupã aplicarea cremei (fãrã a aştepta ca, înainte, crema sã fie complet absorbitã), în cazul în care pielea este foarte uscatã.
Procesul de aplicare se terminã întotdeauna cu tamponarea feţei cu vârful degetelor pentru a crea o majorã omogenitate.Dolomia Make-up Fond De Ten Crema <p><strong>DOLOMIA MAKE-UP  FOND DE TEN CREMA</strong></p> <div class="product_item_level1_right_wrapper_makeup"> <div class="product_item_level1_right_text_makeup">Adaptat tenului normal-uscat. Emulsia bogatǎ și cremoasǎ, este formulatǎ pentru a garanta o absorbție ușoarǎ, dând un final luminos și natural tuturor tipurilor de ten, în particular celor mai exigente, datoritǎ efectului lifting vizibil, de lungǎ duratǎ. <br />Destinde trǎsǎturile feței, minimizeazǎ semnele de expresivitate și hidrateazǎ în profunzime. Prafurile minerale conținute, protejeazǎ epiderma limitȃnd daunele provocate de photoaging și de poluare. Garanteazǎ o acoperire medie, conferind un confort total, datoritǎ texturii sale ușoare și cremoase.<br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><strong>·  Confort absolut</strong><br /><strong>·  Efect lifting</strong><br /><strong>·  Ţinutǎ îndelungatǎ</strong><br /><strong>·  Efect „a doua piele”</strong><br /><strong>·  Protejeazǎ de agresiunile externe</strong><br /><strong>·  Antirid</strong><br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><strong>UTILIZARE ŞI SFATURI</strong></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup">Se întinde cu uşurintã cu vârful degetelor, dar şi cu ajutorul unui burete de latex uscat sau umed, dar bine stors. Este unicul fond de ten Dolomia make up care poate fi aplicat pe faţã imediat dupã aplicarea cremei (fãrã a aştepta ca, înainte, crema sã fie complet absorbitã), în cazul în care pielea este foarte uscatã. <br />Procesul de aplicare se terminã întotdeauna cu tamponarea feţei cu vârful degetelor pentru a crea o majorã omogenitate.</div> </div> <p><strong><br /></strong></p>
58,37 lei
>