Dolomia Make-up Fond De Ten Compact

Pret redus
Dolomia Make-up Fond De Ten Compact

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,00 lei.


DOLOMIA MAKE-UP  FOND DE TEN COMPACT

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

56,32 lei

in loc de 63,86 lei

Produs indisponibil

DOLOMIA MAKE-UP  FOND DE TEN COMPACT

Oferǎ tenului un aspect mai mǎtǎsos pentru întreaga zi. Consistențǎ compactǎ, bogatǎ în agenți hidratanți și protectori, permite o aplicare ușoarǎ, rapidǎ și cu o acoperire modulabilǎ dupǎ plǎcere, pentru un rezultat de o absolutǎ lejeritate și de o acoperire remarcabilǎ. Este foarte utilǎ în cazul tenului cu imperfecțiuni sau cuperozic, dar și în cazul tenului normal și mixt (efect satinat). Perfect pentru ajustǎrile de ultimul minut.


·  Se adapteazǎ perfect tenului
·  Efect satinat si natural
·  Acoperire modulabilǎ
·  Protejeazǎ de daunele cauzate de
   diferenţele de temperaturǎ, de
   razele solare si de poluare
·  Pentru toate tipurile de piele, chiar si
   cele cu cuperozǎ
·  Fǎrǎ parfum
·  Fǎrǎ parabeni


UTILIZARE ŞI SFATURI
Gradul de acoperire variazã de la mediu-lejer la mediu ridicat, în funcţie de cantitatea aplicatã; este un fond de ten modulabil, acest lucru fãcându-l optim pentru tenurile puţin  omogene (impuritãţi localizate, pete, cuperozã), unde se recomandã  aplicarea tamponând; pe restul feţei aplicarea se va face cu ajutorul buretelui (uscat sau puţin umed), şi tamponând cu vârful degetelor pe faţã.
Recomandãm ca în cazul tenurilor cu multe imperfecţiuni şi semne , acest fond de ten sã fie bine aplicat în zonele unde ridurile şi semnele de expresie sunt mai evidente.Dolomia Make-up Fond De Ten Compact <p><b>DOLOMIA MAKE-UP  FOND DE TEN COMPACT</b></p> <div class="product_item_level1_right_wrapper_makeup"> <div class="product_item_level1_right_text_makeup">Oferǎ tenului un aspect mai mǎtǎsos pentru întreaga zi. Consistențǎ compactǎ, bogatǎ în agenți hidratanți și protectori, permite o aplicare ușoarǎ, rapidǎ și cu o acoperire modulabilǎ dupǎ plǎcere, pentru un rezultat de o absolutǎ lejeritate și de o acoperire remarcabilǎ. Este foarte utilǎ în cazul tenului cu imperfecțiuni sau cuperozic, dar și în cazul tenului normal și mixt (efect satinat). Perfect pentru ajustǎrile de ultimul minut.<br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><b>·  Se adapteazǎ perfect tenului</b><br /><b>·  Efect satinat si natural</b><br /><b>·  Acoperire modulabilǎ</b><br /><b>·  Protejeazǎ de daunele cauzate de</b><br /><b>   diferenţele de temperaturǎ, de</b><br /><b>   razele solare si de poluare</b><br /><b>·  Pentru toate tipurile de piele, chiar si</b><br /><b>   cele cu cuperozǎ</b><br /><b>·  Fǎrǎ parfum</b><br /><b>·  Fǎrǎ parabeni</b><br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><b>UTILIZARE ŞI SFATURI</b></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup">Gradul de acoperire variazã de la mediu-lejer la mediu ridicat, în funcţie de cantitatea aplicatã; este un fond de ten modulabil, acest lucru fãcându-l optim pentru tenurile puţin  omogene (impuritãţi localizate, pete, cuperozã), unde se recomandã  aplicarea tamponând; pe restul feţei aplicarea se va face cu ajutorul buretelui (uscat sau puţin umed), şi tamponând cu vârful degetelor pe faţã. <br />Recomandãm ca în cazul tenurilor cu multe imperfecţiuni şi semne , acest fond de ten sã fie bine aplicat în zonele unde ridurile şi semnele de expresie sunt mai evidente.</div> </div> <p><b><br /></b></p>
51,50 lei
>