Dolomia Make-up Nuantator

Pret redus
Dolomia Make-up Nuantator

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,80 lei.


DOLOMIA MAKE-UP  NUANTATOR

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

46,90 lei

in loc de 53,18 lei

Produs indisponibil

DOLOMIA MAKE-UP  NUANTATOR

Formula sa conțiene agenți protectori care apǎrǎ epiderma de daunele poluǎrii si de cele provocate de razele solare.
În douǎ tonalitǎți, nuanţator 42 sud are un efect bronz închis, în timp ce nuanţatorul 43 mozaic lumineazǎ și se adapteazǎ și tenurilor deschise la culoare, disimulând discromiile cutanate.


·  Pudrǎ compactǎ micronizzata și
   impalpabilǎ
·  Se distribuie în mod omogen, nu creazǎ
   pete
·  Se aplicǎ facil


UTILIZARE ŞI SFATURI
Înainte de a utiliza nunţatorul e indicatã aplicarea pudrei de faţã  pentru a evita formarea petelor, mai ales dacã tipul de ten este unul mixt. Dupã acest pas, cu ajutorul unei pensule se aplicã nunaţatorul cu mişcãri circulare lejere, de mai multe ori. Totul trebuie aplicat cu moderaţie, deoarece nuanţatorul poate da un efect de faţã artificialã. Utilizatã cu moderaţie oferã tenului un aspect bronzat, natural şi sportiv.Dolomia Make-up Nuantator <p><b>DOLOMIA MAKE-UP  NUANTATOR</b></p> <div class="product_item_level1_right_wrapper_makeup"> <div class="product_item_level1_right_text_makeup">Formula sa conțiene agenți protectori care apǎrǎ epiderma de daunele poluǎrii si de cele provocate de razele solare.<br />În douǎ tonalitǎți, nuanţator 42 sud are un efect bronz închis, în timp ce nuanţatorul 43 mozaic lumineazǎ și se adapteazǎ și tenurilor deschise la culoare, disimulând discromiile cutanate.<br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><b>·  Pudrǎ compactǎ micronizzata și</b><br /><b>   impalpabilǎ</b><br /><b>·  Se distribuie în mod omogen, nu creazǎ</b><br /><b>   pete</b><br /><b>·  Se aplicǎ facil</b><br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><b>UTILIZARE ŞI SFATURI</b></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup">Înainte de a utiliza nunţatorul e indicatã aplicarea pudrei de faţã  pentru a evita formarea petelor, mai ales dacã tipul de ten este unul mixt. Dupã acest pas, cu ajutorul unei pensule se aplicã nunaţatorul cu mişcãri circulare lejere, de mai multe ori. Totul trebuie aplicat cu moderaţie, deoarece nuanţatorul poate da un efect de faţã artificialã. Utilizatã cu moderaţie oferã tenului un aspect bronzat, natural şi sportiv.</div> </div> <p><b><br /></b></p>
42,89 lei
>