Dolomia Make-up Fond De Ten Fluid

Pret redus
Dolomia Make-up Fond De Ten Fluid

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,00 lei.


DOLOMIA MAKE-UP  FOND DE TEN FLUID

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

56,32 lei

in loc de 63,86 lei

Produs indisponibil

DOLOMIA MAKE-UP  FOND DE TEN FLUID

Emulsie fluidǎ care se adapteazǎ perfect variațiilor de temperaturǎ și în consecințǎ, la nevoilor epidermei. Este fondul de ten ideal pentru cine cautǎ o maximǎ naturalețe, pentru cine utilizeazǎ creme colorate și care nu indrǎgește produsele cu acoperire prea mare. Lejer și invizibil, hidrateazǎ și acoperǎ micile imperfecțiuni reducând excesul de sebum localizat. Tenul mixt și uleios va apǎrea mai luminos și opacizat, efect mat de lungǎ duratǎ. Se poate utiliza și în cazul tenului uscat, arid și fragil, necesitând in acest caz de o cremǎ bazǎ mai bogatǎ.


·  Texturǎ lejerǎ
·  Adaptat tuturor tenurilor
·  Minimizeazǎ micile semne
·  Fǎrǎ parabeni
·  Oil free
·  Piele omogenǎ și luminoasǎ
·  Fǎrǎ parfum


UTILIZARE ŞI SFATURI
Fondul de ten fluid Dolomia poate fi aplicat cu o pensulã sau cu un burete. Modul cel mai rapid şi mai uşor rãmâne oricum aplicarea cu vârful degetelor mici cantitãţi, pornind din zona centralã spre zona perifericã a feţei, având grijã la zonele de pasaj între faţã şi gât şi la zona pãrului. Textura sa lejerã şi luminozitatea oferitã, precum şi dorinţa de a avea un efect de “cremã coloratã”, pot determina alegerea unei culori mai închise decât culoarea pielii.Dolomia Make-up Fond De Ten Fluid <p><b>DOLOMIA MAKE-UP  FOND DE TEN FLUID</b></p> <div class="product_item_level1_right_wrapper_makeup"> <div class="product_item_level1_right_text_makeup">Emulsie fluidǎ care se adapteazǎ perfect variațiilor de temperaturǎ și în consecințǎ, la nevoilor epidermei. Este fondul de ten ideal pentru cine cautǎ o maximǎ naturalețe, pentru cine utilizeazǎ creme colorate și care nu indrǎgește produsele cu acoperire prea mare. Lejer și invizibil, hidrateazǎ și acoperǎ micile imperfecțiuni reducând excesul de sebum localizat. Tenul mixt și uleios va apǎrea mai luminos și opacizat, efect mat de lungǎ duratǎ. Se poate utiliza și în cazul tenului uscat, arid și fragil, necesitând in acest caz de o cremǎ bazǎ mai bogatǎ.<br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><b>·  Texturǎ lejerǎ</b><br /><b>·  Adaptat tuturor tenurilor</b><br /><b>·  Minimizeazǎ micile semne</b><br /><b>·  Fǎrǎ parabeni</b><br /><b>·  Oil free</b><br /><b>·  Piele omogenǎ și luminoasǎ</b><br /><b>·  Fǎrǎ parfum</b><br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><b>UTILIZARE ŞI SFATURI</b></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup">Fondul de ten fluid Dolomia poate fi aplicat cu o pensulã sau cu un burete. Modul cel mai rapid şi mai uşor rãmâne oricum aplicarea cu vârful degetelor mici cantitãţi, pornind din zona centralã spre zona perifericã a feţei, având grijã la zonele de pasaj între faţã şi gât şi la zona pãrului. Textura sa lejerã şi luminozitatea oferitã, precum şi dorinţa de a avea un efect de “cremã coloratã”, pot determina alegerea unei culori mai închise decât culoarea pielii.</div> </div> <p><b><br /></b></p>
51,50 lei
>