Dolomia Make-up Mascara Cils Vertige

Pret redus
Dolomia Make-up Mascara Cils Vertige

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,80 lei.


DOLOMIA MAKE-UP  MASCARA CILS VERTIGE

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

41,33 lei

in loc de 46,87 lei

Produs indisponibil

DOLOMIA MAKE-UP  MASCARA CILS VERTIGE

Oferǎ intensitate privirii: formula sa high-tech volumizeazǎ genele menținându-le separate, fǎrǎ granulǎri și bine hidratate.
Aplicatorul este o perie cavǎ care dǎ volum și corpozitate genelor, mai ales celor subțiri.


·  Separǎ și definește genele
·  Volumizant și curbant
·  Oferǎ intensitate
·  Duratǎ lungǎ


UTILIZARE ŞI SFATURI
Pentru o aplicare perfectã, cu arãtãtorul uscat ridicaţi arcada sprâncenelor, în acest mod genele se deschid în formã de evantai şi pot fi colorate mai bine lucrând în sens orizontal şi vertical. Începeţi de la cele din interiorul ochiului spre baza nasului, apoi cele externe (spre tâmple), dupã care aplicaţi pe vârfuri. Având în vedere zona delicatã în care se aplicã produsul, se recomandã a se respecta PAO-ul, Period After Opening (6 luni).Dolomia Make-up Mascara Cils Vertige <p><b>DOLOMIA MAKE-UP  MASCARA CILS VERTIGE</b></p> <div class="product_item_level1_right_wrapper_makeup"> <div class="product_item_level1_right_text_makeup">Oferǎ intensitate privirii: formula sa high-tech volumizeazǎ genele menținându-le separate, fǎrǎ granulǎri și bine hidratate.<br />Aplicatorul este o perie cavǎ care dǎ volum și corpozitate genelor, mai ales celor subțiri.<br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><b>·  Separǎ și definește genele</b><br /><b>·  Volumizant și curbant</b><br /><b>·  Oferǎ intensitate</b><br /><b>·  Duratǎ lungǎ</b><br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><b>UTILIZARE ŞI SFATURI</b></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup">Pentru o aplicare perfectã, cu arãtãtorul uscat ridicaţi arcada sprâncenelor, în acest mod genele se deschid în formã de evantai şi pot fi colorate mai bine lucrând în sens orizontal şi vertical. Începeţi de la cele din interiorul ochiului spre baza nasului, apoi cele externe (spre tâmple), dupã care aplicaţi pe vârfuri. Având în vedere zona delicatã în care se aplicã produsul, se recomandã a se respecta PAO-ul, Period After Opening (6 luni).</div> </div> <p><b><br /></b></p>
37,80 lei
>