Dolomia Make-up Luciu De Buze

Pret redus
Dolomia Make-up Luciu De Buze

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


DOLOMIA MAKE-UP  LUCIU DE BUZE

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

24,39 lei

in loc de 27,65 lei

Produs indisponibil

DOLOMIA MAKE-UP  LUCIU DE BUZE

Ideal pentru a avea o gurǎ luminoasǎ si coloratǎ în transparenţǎ. Îmbogặţit cu partule luminoase, siliconi şi agenţi hidratanţi şi emolienţi. Are o duratã îndelungatã fǎrǎ a se lipi. Conferǎ volum şi dǎruieşte buzelor un aspect plǎcut, lucios şi natural.


·  Protectiv
·  Emolient
·  Nu este gras şi nu se lipeşte
·  Se aplicǎ uşor
·  Aderenţǎ uşoarǎ şi de lungã duratã


UTILIZARE ŞI SFATURI
Trebuie aplicat în centrul buzelor şi estompat. Se utilizeazã fãrã ruj pentru a da o senzaţie naturalã, accentuând culoarea naturalã a buzelor.
Vã amintim cã buzele subţiri capãtã volum dacã sunt acoperite de culori deschise şi luciu de buze. Pe rujurile mai intense şi închise la culoare luciul de buze va avea un efect sofisticat, adaptat ocaziilor mai importante sau pentru searã.


Dolomia Make-up Luciu De Buze <p><b>DOLOMIA MAKE-UP  LUCIU DE BUZE</b></p> <div class="product_item_level1_right_wrapper_makeup"> <div class="product_item_level1_right_text_makeup" style="text-align: justify;">Ideal pentru a avea o gurǎ luminoasǎ si coloratǎ în transparenţǎ. Îmbogặţit cu partule luminoase, siliconi şi agenţi hidratanţi şi emolienţi. Are o duratã îndelungatã fǎrǎ a se lipi. Conferǎ volum şi dǎruieşte buzelor un aspect plǎcut, lucios şi natural.<br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><b>·  Protectiv </b><br /><b>·  Emolient </b><br /><b>·  Nu este gras şi nu se lipeşte </b><br /><b>·  Se aplicǎ uşor </b><br /><b>·  Aderenţǎ uşoarǎ şi de lungã duratã</b><br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><b>UTILIZARE ŞI SFATURI</b></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup">Trebuie aplicat în centrul buzelor şi estompat. Se utilizeazã fãrã ruj pentru a da o senzaţie naturalã, accentuând culoarea naturalã a buzelor.<br /> Vã amintim cã buzele subţiri capãtã volum dacã sunt acoperite de culori deschise şi luciu de buze. Pe rujurile mai intense şi închise la culoare luciul de buze va avea un efect sofisticat, adaptat ocaziilor mai importante sau pentru searã.</div> </div> <p><b><br /></b></p>
22,30 lei
>