Dolomia Make-up Stick Corector

Pret redus
Dolomia Make-up Stick Corector

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


DOLOMIA MAKE-UP  STICK CORECTOR

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

24,39 lei

in loc de 27,65 lei

Produs indisponibil

DOLOMIA MAKE-UP  STICK CORECTOR

Minimizeazǎ cearcǎnele, inestetismele şi discromiile. Rǎmâne moale şi elastic, ideal pentru pielea uscatǎ şi delicatǎ.
Disponibil și (culoare verde-apǎ) pentru cuperozǎ


·  Se adapteazǎ perfect epidermei
·  Efect protector, anti-uscare


UTILIZARE ŞI SFATURI
Corectorul se poate aplica direct cu stick-ul în colţul intern al ochiului coborând spre cearcãne, dar fãrã sã atingeţi colţul extern; în aceastã zonã corectorul ar evidenţia mai mult ridurile. Dupã aceea se estompeazã cu vârful degetelor pentru o fuziune perfectã cu pielea, un efect mai bun se obţine dacã se utilizeazã pensula „Umbre” Dolomia. Se întinde apoi un pic de pudrã cu ajutorul pãmãtufului.
În cazul unui ten cu cuperozã, corectorul trebuie întins şi estompat pe pãrţile interesate pânã la crearea unei pelicule albe. Dupã aceea se fixeazã cu un pic de pudrã şi se aplicã fondul de ten, pentru a acoperi perfect orice imperfectiune.Dolomia Make-up Stick Corector <p><b>DOLOMIA MAKE-UP  STICK CORECTOR</b></p> <div class="product_item_level1_right_wrapper_makeup"> <div class="product_item_level1_right_text_makeup">Minimizeazǎ cearcǎnele, inestetismele şi discromiile. Rǎmâne moale şi elastic, ideal pentru pielea uscatǎ şi delicatǎ. <br />Disponibil și (culoare verde-apǎ) pentru cuperozǎ<br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><b>·  Se adapteazǎ perfect epidermei</b><br /><b>·  Efect protector, anti-uscare</b><br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><b>UTILIZARE ŞI SFATURI</b></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup">Corectorul se poate aplica direct cu stick-ul în colţul intern al ochiului coborând spre cearcãne, dar fãrã sã atingeţi colţul extern; în aceastã zonã corectorul ar evidenţia mai mult ridurile. Dupã aceea se estompeazã cu vârful degetelor pentru o fuziune perfectã cu pielea, un efect mai bun se obţine dacã se utilizeazã pensula „Umbre” Dolomia. Se întinde apoi un pic de pudrã cu ajutorul pãmãtufului.<br />În cazul unui ten cu cuperozã, corectorul trebuie întins şi estompat pe pãrţile interesate pânã la crearea unei pelicule albe. Dupã aceea se fixeazã cu un pic de pudrã şi se aplicã fondul de ten, pentru a acoperi perfect orice imperfectiune.</div> </div> <p><b><br /></b></p>
22,30 lei
>