Dolomia Make-up Stick Corector Gama Pura

Pret redus
Dolomia Make-up Stick Corector Gama Pura

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


DOLOMIA MAKE-UP  STICK CORECTOR GAMA PURA

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

24,39 lei

in loc de 27,65 lei

Produs indisponibil

DOLOMIA MAKE-UP  STICK CORECTOR GAMA PURA

Cremǎ corectoare inovatoare disimuleazǎ inestetismele cutanate localizate cu o acțiune purificantǎ delicatǎ.  
Este eficientã în uscarea acneelor şi în reducerea punctelor negre. Idealã și pentru acoperirea cearcǎnelor. Se usucǎ rapid și are o ținutǎ îndelungatǎ.


·  Nu deshidrateazǎ pielea
·  Acțiune purificantǎ
·  Lumineazǎ și protejeazǎ
·  Minimizeazǎ inestetismele și cearcǎnele


UTILIZARE ŞI SFATURI
Se aplicã direct cu ajutorul vârfului degetelor, dupã care se fixeazã cu pudrã. Operaţiunea trebuie completatã cu aplicarea fondului de ten compact „Gama Purã”.
Corectorul poate fi utilizat în mod eficient şi pentru a acoperi cearcãnele , utilizând aplicatorul în zona periocularã sau ajuntându-se, eventual, cu o pensulã „umbre”. Şi în acest caz o tamponare rapidã cu vârful degetelor şi un strat subţire de pudrã terminã operaţiunea.Dolomia Make-up Stick Corector Gama Pura <p><b>DOLOMIA MAKE-UP  STICK CORECTOR GAMA PURA</b></p> <div class="product_item_level1_right_wrapper_makeup"> <div class="product_item_level1_right_text_makeup">Cremǎ corectoare inovatoare disimuleazǎ inestetismele cutanate localizate cu o acțiune purificantǎ delicatǎ.  <br />Este eficientã în uscarea acneelor şi în reducerea punctelor negre. Idealã și pentru acoperirea cearcǎnelor. Se usucǎ rapid și are o ținutǎ îndelungatǎ.<br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><b>·  Nu deshidrateazǎ pielea</b><br /><b>·  Acțiune purificantǎ</b><br /><b>·  Lumineazǎ și protejeazǎ</b><br /><b>·  Minimizeazǎ inestetismele și cearcǎnele</b><br /><br /><br /></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup_color"><b>UTILIZARE ŞI SFATURI</b></div> <div class="product_item_level1_right_text_makeup">Se aplicã direct cu ajutorul vârfului degetelor, dupã care se fixeazã cu pudrã. Operaţiunea trebuie completatã cu aplicarea fondului de ten compact „Gama Purã”.<br />Corectorul poate fi utilizat în mod eficient şi pentru a acoperi cearcãnele , utilizând aplicatorul în zona periocularã sau ajuntându-se, eventual, cu o pensulã „umbre”. Şi în acest caz o tamponare rapidã cu vârful degetelor şi un strat subţire de pudrã terminã operaţiunea.</div> </div> <p><b><br /></b></p>
22,30 lei
>