Ducray Nutricerat Masca Pentru Par Uscat Si Foarte Uscat (150 Ml)

Pret redus
Ducray Nutricerat Masca Pentru Par Uscat Si Foarte Uscat (150 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 7 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 7 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,40 lei.


Special formulata pentru parul devitalizat, casant.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

72,22 lei

in loc de 81,89 lei

Produs indisponibil

Ducray Nutricerat Masca Pentru Par Uscat Si Foarte Uscat (150 Ml)

Indicatii:

Parul uscat, deteriorat si fragil necesita un plus de ingrijire. Masca nutritiva Nutricerat este special formulata pentru parul devitalizat, casant. Bogat in unt de illiipe asigura o penetrare profunda a substantelor nutritive in interiorul firului de par pentru a-l hrani si restructura in profunzime. Complexul lipidic (origini vegetale), alcatuit din fosfolipide si squalan, repara si protejeaza tija capilara. Dupa utilizare parul este usor de descurcat si stealucitor. Textura sa onctuoasa si parfumul sau agreabil ofera o reala placere la utilizare.

 

Mod de utilizare:

Dupa samponare, aplicati pe toata lumgimea firului de par. Lasati sa actioneze 5 macar minute pentru o penetrare optima a ingredientilor activi. Clatiti din abundenta. Tratamentul trebuie realizat o data sau de doua ori pe saptamana. 

 

Prezentare:

Cutie de 150 ml

 

Producator:

Pierre Fabre

Ducray Nutricerat Masca Pentru Par Uscat Si Foarte Uscat (150 Ml) <h2>Ducray Nutricerat Masca Pentru Par Uscat Si Foarte Uscat (150 Ml)</h2> <h3>Indicatii:</h3> <p>Parul uscat, deteriorat si fragil necesita un plus de ingrijire. Masca nutritiva Nutricerat este special formulata pentru parul devitalizat, casant. Bogat in unt de illiipe asigura o penetrare profunda a substantelor nutritive in interiorul firului de par pentru a-l hrani si restructura in profunzime. Complexul lipidic (origini vegetale), alcatuit din fosfolipide si squalan, repara si protejeaza tija capilara. Dupa utilizare parul este usor de descurcat si stealucitor. Textura sa onctuoasa si parfumul sau agreabil ofera o reala placere la utilizare.</p> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <p>Dupa samponare, aplicati pe toata lumgimea firului de par. Lasati sa actioneze 5 macar minute pentru o penetrare optima a ingredientilor activi. Clatiti din abundenta. Tratamentul trebuie realizat o data sau de doua ori pe saptamana. </p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Cutie de 150 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Pierre Fabre</p>
66,04 lei
>