Nivea Baby Sampon Si Spuma De Baie (200 Ml)

Pret redus
Nivea Baby Sampon Si Spuma De Baie (200 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Şamponul şi spuma de baie curăţă delicat şi protejează părului şi pielea sensibilă a bebeluşului

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

19,15 lei

in loc de 21,71 lei

Disponibilitate: 1

1 produs in stoc

Descriere:

Şamponul şi spuma de baie de la NIVEA curăţă delicat şi protejează părului şi pielea sensibilă a bebeluşului.
Formula fără săpun nu irită ochii şi acţionează împotriva deshidratării pielii.

Formula îmbogăţită cu extract de muşeţel (bisabolol) şi minerale naturale sporeşte capacitatea de protecţie proprie a pielii.

 

Cum actioneaza:

Curăţă delicat părul şi pielea sensibilă a bebeluşului.
Sampon elaborat în colaborare cu medici dermatologi şi pediatri.
Formula specială nu irită ochii.

Toleranţa la nivelul pielii confirmată clinic, dermatologic şi oftalmologic.
Conţine ingrediente special alese pentru a oferi bebeluşului o spălare delicată.

Îmbogăţită cu minerale naturale care sporesc capacitatea de protecţie proprie a pielii.
- pH apropiat de cel al pielii.
- Nu conţine săpun.
- Nu conţine alcool şi coloranţi.

Temperatura apei pentru băiţă trebuie să fie de aproximativ 37°C, iar în camera de baie temperatura trebuie să fie de aproximativ 22 – 24°C. Într-o cădiţă turnaţi Şampon şi spumă de baie de 2 sau 3 ori. Folosiţi pentru corpul bebeluşului un prosop umed din finet.

Producator:

Nivea Beiersdorf AG

Nivea Baby Sampon Si Spuma De Baie (200 Ml) <p><strong><strong>Descriere:</strong></strong></p> <p>Şamponul şi spuma de baie de la NIVEA curăţă delicat şi protejează părului şi pielea sensibilă a bebeluşului.<br />Formula fără săpun nu irită ochii şi acţionează împotriva deshidratării pielii.<br /><br />Formula îmbogăţită cu extract de muşeţel (bisabolol) şi minerale naturale sporeşte capacitatea de protecţie proprie a pielii.</p> <p> </p> <p><strong><strong>Cum actioneaza:</strong></strong></p> <p>Curăţă delicat părul şi pielea sensibilă a bebeluşului. <br />Sampon elaborat în colaborare cu medici dermatologi şi pediatri. <br />Formula specială nu irită ochii. <br /><br />Toleranţa la nivelul pielii confirmată clinic, dermatologic şi oftalmologic. <br />Conţine ingrediente special alese pentru a oferi bebeluşului o spălare delicată. <br /><br />Îmbogăţită cu minerale naturale care sporesc capacitatea de protecţie proprie a pielii. <br />- pH apropiat de cel al pielii. <br />- Nu conţine săpun. <br />- Nu conţine alcool şi coloranţi. <br /><br />Temperatura apei pentru băiţă trebuie să fie de aproximativ 37°C, iar în camera de baie temperatura trebuie să fie de aproximativ 22 – 24°C. Într-o cădiţă turnaţi Şampon şi spumă de baie de 2 sau 3 ori. Folosiţi pentru corpul bebeluşului un prosop umed din finet<strong>.<br /></strong></p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Nivea Beiersdorf AG</p>
17,51 lei
>