Pharmalife Sonno Bimbi Picaturi (30 Ml)

Pret redus
Pharmalife Sonno Bimbi Picaturi (30 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Picaturi pentru somnul linistit al copilului

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

19,10 lei

in loc de 21,65 lei

Produs indisponibil

PHARMALIFE  SONNO BIMBI Picaturi pentru somnul linistit al copilului (30 ml)

 

Sonno Bimbi picaturi este un supliment alimentar obtinut din plante atent selectionate si controlate biologic.

Sonno Bimbi picaturi
este recomandat pentru somnul linistit al copilului pe parcursul intregii nopti. Datorita calitatilor sale, gustului placut si formularii, este in mod special potrivit alimentatiei copiilor, incepand cu primele zile de viata.

Mod de utilizare:
A se administra 10-20 picaturi, preferabil seara inainte de culcare sau in functie de necesitate.
Sonno Bimbi picaturi poate fi diluat cu apa sau alte lichide (ceai, lapte, suc, etc).

Compozitie:
apa demineralizata, glicerol, extract uscat din parti aeriene de Passiflora, extract uscat din flori de Tei, extract uscat din frunze de Roinita, conservanti: sorbat de potasiu; acidifiant: acid citric; ulei esential de Melissa.

Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra la loc uscat si racoros. Produsul poate prezenta sedimente. A se agita bine inainte de utilizare.

Pharmalife Sonno Bimbi Picaturi (30 Ml) <p><b>PHARMALIFE  SONNO BIMBI Picaturi pentru somnul linistit al copilului (30 ml)</b></p> <p> </p> <p><b>Sonno Bimbi </b>picaturi este un supliment alimentar obtinut din plante atent selectionate si controlate biologic.<b><br /><br />Sonno Bimbi picaturi </b>este recomandat pentru somnul linistit al copilului pe parcursul intregii nopti. Datorita calitatilor sale, gustului placut si formularii, este in mod special potrivit alimentatiei copiilor, incepand cu primele zile de viata.<br /><b><br />Mod de utilizare:<br /></b>A se administra 10-20 picaturi, preferabil seara inainte de culcare sau in functie de necesitate.<br /><b>Sonno Bimbi picaturi</b> poate fi diluat cu apa sau alte lichide (ceai, lapte, suc, etc).<br /><b><br />Compozitie: </b>apa demineralizata, glicerol, extract uscat din parti aeriene de Passiflora, extract uscat din flori de Tei, extract uscat din frunze de Roinita, conservanti: sorbat de potasiu; acidifiant: acid citric; ulei esential de Melissa.<br /><b><br />Atentionari:</b></p> <p>A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra la loc uscat si racoros. Produsul poate prezenta sedimente. <b>A se agita bine inainte de utilizare.<br /></b></p>
17,46 lei
>