Pharmalife Fitobalm Gel Balsamic (50 Ml)

Pret redus
Pharmalife Fitobalm Gel Balsamic (50 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Folosit ca ajutor balsamic si calmant pentru copii si bebelusi oricand este nevoie

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

22,92 lei

in loc de 25,98 lei

Produs indisponibil

PHARMALIFE  FITOBALM Gel Balsamic (50 ml)

 

Fitobalm Gel Balsamic este un produs natural creat de Pharmalife Research. Datorita nivelului inalt de siguranta, non-toxicitate si totala absenta a Camforulului, Mentolului si Vaselinei poate fi folosit ca ajutor balsamic si calmant pentru copii si bebelusi oricand este nevoie.
Este recomandata utilizarea, in special, in timpul iernii sau in cazuri de expunere permanenta in medii nesanatoase expuse la poluanti. Datorita ingredientelor naturale pretioase ca uleiuri de Pin, Mirt si Brad renumite pentru calitatile balsamice care ajuta respiratia naturala, Fitobalm Gel balsamic este un excelent ajutor balsamic si calmant.

 

Mod de utilizare:

Utilizati cantitati mici de gel si intindeti cu palma deschisa pe spatele si pieptul copilului.

 

Compozitie: Ulei de Prunus Amygdalus Dulcis, ulei de Castor Hidrogenat, ulei din frunze de Myrtus Communis, Limonene, ulei de Abies Alba, ulei din frunze de Pynus Sylvestris, Geraniol, CI 61565, CI 47000, CI 42090, Linalool, acetat de Tocoferil, Eugenol.

 

Atentionari:

Pentru uz extern - a nu se utiliza pentru uz intern. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra in locuri uscate si racoroase.

Pharmalife Fitobalm Gel Balsamic (50 Ml) <p><strong>PHARMALIFE  FITOBALM Gel Balsamic (50 ml)</strong></p> <p> </p> <p><strong>Fitobalm Gel Balsamic </strong>este un produs natural creat de Pharmalife Research. Datorita nivelului inalt de siguranta, non-toxicitate si totala absenta a Camforulului, Mentolului si Vaselinei poate fi folosit ca ajutor balsamic si calmant pentru copii si bebelusi oricand este nevoie.<br /> <strong>Este recomandata utilizarea, in special, in timpul iernii sau in cazuri de expunere permanenta in medii nesanatoase expuse la poluanti. Datorita ingredientelor naturale pretioase ca uleiuri de Pin, Mirt si Brad renumite pentru calitatile balsamice care ajuta respiratia naturala, Fitobalm Gel balsamic este un excelent ajutor balsamic si calmant.</strong></p> <p> </p> <p><strong><strong><strong>Mod de utilizare</strong>:</strong></strong></p> <p>Utilizati cantitati mici de gel si intindeti cu palma deschisa pe spatele si pieptul copilului.<strong></strong></p> <p> </p> <p><strong><strong><strong>Compozitie</strong>:</strong> </strong>Ulei de Prunus Amygdalus Dulcis, ulei de Castor Hidrogenat, ulei din frunze de Myrtus Communis, Limonene, ulei de Abies Alba, ulei din frunze de Pynus Sylvestris, Geraniol, CI 61565, CI 47000, CI 42090, Linalool, acetat de Tocoferil, Eugenol.</p> <p> </p> <p><strong><strong>Atentionari</strong>:</strong></p> <p>Pentru uz extern - a nu se utiliza pentru uz intern. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra in locuri uscate si racoroase.</p>
20,96 lei
>