Vichy Neovadiol Lumiere (40 Ml)

Pret redus
Vichy Neovadiol Lumiere (40 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 9 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 9 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,80 lei.


Crema pentru tenul femeilor la menopauza

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

91,11 lei

in loc de 103,31 lei

Produs indisponibil

Recomandari: pierderea densitatii pielii si ten ferm la menopauza.

 

Aceasta formula imbogatita cu Proteic Gf si Pro-Xylane ajuta prin hidratare la refacerea barierei naturale a pielii, redandu-i densitatea. Eficacitate demonstrata clinic sub control dermatologic asupra a trei zone cheie: ovalul fetei, gat si pometi.

O textura onctuoasa bogata in pigmenti ce reflecta lumina si se contopesc cu pielea. Tenul este uniformizat si stralucitor pe tot parcursul zilei.

Crema hranitoare pentru un confort absolut.

Non-grasa. Non-lipicioasa. Finisare naturala.

Producator:

Vichy Laboratoires

Vichy Neovadiol Lumiere (40 Ml) <p><b>Recomandari:</b> pierderea densitatii pielii si ten ferm la menopauza.</p> <p> </p> <p>Aceasta formula imbogatita cu Proteic Gf si Pro-Xylane ajuta prin hidratare la refacerea barierei naturale a pielii, redandu-i densitatea. Eficacitate demonstrata clinic sub control dermatologic asupra a trei zone cheie: ovalul fetei, gat si pometi.</p> <p>O textura onctuoasa bogata in pigmenti ce reflecta lumina si se contopesc cu pielea. Tenul este uniformizat si stralucitor pe tot parcursul zilei.</p> <p>Crema hranitoare pentru un confort absolut.</p> <p>Non-grasa. Non-lipicioasa. Finisare naturala.</p><b>Producator:</b> <p>Vichy Laboratoires</p>
83,31 lei
>