Listerine Freshburst apa de gura (250 Ml) + Dozator Cadou

Pret redus
Listerine Freshburst apa de gura (250 Ml) + Dozator Cadou

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Indeparteaza placa de pe arcada dentara, actioneaza pe intreaga cavitate bucala, impiedica repopularea bacteriana, nu depinde de dexteritate.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

15,76 lei

in loc de 17,87 lei

Produs indisponibil

Adaugand 30 sec de folosire dimineata si seara este tot ceea ce trebuie pentru a obtine o protectie de 24 ore impotriva germenilor ce cauzeaza placa bacteriana, gingivitele si mirosul neplacut al respiratiei.

S-a demonstrat cu ocazia numeroaselor studii stintifice efectuate ca folosirea apei de gura Listerine alaturi de periaj reduce cu pana la 52% placa bacteriana si cu 21% gingivitele. Are peste 100 ani(a fost inventata in anul 1879) de utilizare in conditii de siguranta si de 50 ani de cercetare. Este apa de gura numarul 1 mondial folosita de catre peste 1 miliard de consumatori. Lupta eficient impotriva bacteriilor ce cauzeaza placa dentara si gingivita.

Argumente pentru includerea Listerine in rutina zilnica de igiena orala: periajul dentar nu indeparteaza complet placa bacteriana(zone greu accesibile, depinde de dexteritate);

Listerine actioneaza astfel: indeparteaza placa de pe arcada dentara, actioneaza pe intreaga cavitate bucala, impiedica repopularea bacteriana, nu depinde de dexteritate.


Listerine Freshburst apa de gura (250 Ml) + Dozator Cadou <p>Adaugand 30 sec de folosire dimineata si seara este tot ceea ce trebuie pentru a obtine o protectie de 24 ore impotriva germenilor ce cauzeaza placa bacteriana, gingivitele si mirosul neplacut al respiratiei.</p> <p>S-a demonstrat cu ocazia numeroaselor studii stintifice efectuate ca folosirea apei de gura Listerine alaturi de periaj reduce cu pana la 52% placa bacteriana si cu 21% gingivitele. Are peste 100 ani(a fost inventata in anul 1879) de utilizare in conditii de siguranta si de 50 ani de cercetare. Este apa de gura numarul 1 mondial folosita de catre peste 1 miliard de consumatori. Lupta eficient impotriva bacteriilor ce cauzeaza placa dentara si gingivita.</p> <p>Argumente pentru includerea Listerine in rutina zilnica de igiena orala: periajul dentar nu indeparteaza complet placa bacteriana(zone greu accesibile, depinde de dexteritate);</p> <p>Listerine actioneaza astfel: indeparteaza placa de pe arcada dentara, actioneaza pe intreaga cavitate bucala, impiedica repopularea bacteriana, nu depinde de dexteritate.</p> <p><strong><br /></strong></p>
14,41 lei
>