Gsk Panadol Baby (suspensie Orala 100 Ml)

Pret redus
Gsk Panadol Baby (suspensie Orala 100 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Calmeaza durerile care insotesc aparitia dintilor, durerile de gat, durerile de dinti si reduce febra adesea asociata cu raceala, gripa si bolile infectioase ale copilariei

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

13,95 lei

in loc de 15,82 lei

Produs indisponibil

GSK  PANADOL BABY (suspensie orala 100 ml)

 

Indicatii:
Panadol pentru sugari si copii calmeaza durerile care insotesc aparitia dintilor, durerile de gat, durerile de dinti si reduce febra adesea asociata cu raceala, gripa si bolile infectioase ale copilariei, ca varsatul de vant, tusea convulsiva, pojarul si oreionul.

Descriere:
Noul panadol pentru sugari si copii , cu gust de capsuni, a fost special formulat pentru a fi placut la gust si usor de administrat. Fiecare flacon contine 100 ml suspensie orala de paracetamol B.P.

Fiecare doza de 5 ml contine 120 mg paracetamol. Panadol pentru sugari si copii nu contine salicilati, zahar sau alcool .

Se recomanda sugarilor si copiilor pana la varsta de 12 ani, dar nu se va administra sugarilor sub varsta de 3 luni fara avizul medicului. Recomandari privind administrarea: O lingura de dozare este inclusa in interiorul ambalajului.
Varsta copiilor - Doza

Sub 3 luni - Numai la recomandarea medicului

De la 3 luni la 1 an - De la 1/2 pana la 1 lingura doza de 5 ml

De la 1 la 6 ani - De la 1 pana la 2 linguri doza de 5 ml

De la 6 la 12 ani - De la 2 pana la 4 linguri doza de 5 ml

Daca este necesar se repeta doza la fiecare 4 ore. A nu se depasi 4 doze in 24 de ore.

Precautii:
A nu se depasi doza recomandata. Daca simptomele persista, consultati medicul. A nu se administra copiilor mai mult de 3 zile fara a consulta medicul. Pentru sfaturi referitoare la medicament , consultati farmacistul. A nu se administra sugarilor sub varsta de 3 luni fara avizul medicului. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor. Nu este recomandat sugarilor sub varsta de 3 luni. A se pastra la loc racoros (sub 25 grade Celsius). A se feri de lumina. A nu se congela.

Gsk Panadol Baby (suspensie Orala 100 Ml) <p><strong>GSK  PANADOL BABY (suspensie orala 100 ml)</strong></p> <p> </p> <p><strong>Indicatii:</strong><br /> Panadol pentru sugari si copii calmeaza durerile care insotesc aparitia dintilor, durerile de gat, durerile de dinti si reduce febra adesea asociata cu raceala, gripa si bolile infectioase ale copilariei, ca varsatul de vant, tusea convulsiva, pojarul si oreionul.<br /> <br /> <strong>Descriere:</strong><br /> Noul panadol pentru sugari si copii , cu gust de capsuni, a fost special formulat pentru a fi placut la gust si usor de administrat. Fiecare flacon contine 100 ml suspensie orala de paracetamol B.P.<br /> <br /> Fiecare doza de 5 ml contine 120 mg paracetamol. Panadol pentru sugari si copii nu contine salicilati, zahar sau alcool .<br /> <br /> Se recomanda sugarilor si copiilor pana la varsta de 12 ani, dar nu se va administra sugarilor sub varsta de 3 luni fara avizul medicului. Recomandari privind administrarea: O lingura de dozare este inclusa in interiorul ambalajului.<br /> Varsta copiilor - Doza<br /> <br /> Sub 3 luni - Numai la recomandarea medicului<br /> <br /> De la 3 luni la 1 an - De la 1/2 pana la 1 lingura doza de 5 ml<br /> <br /> De la 1 la 6 ani - De la 1 pana la 2 linguri doza de 5 ml<br /> <br /> De la 6 la 12 ani - De la 2 pana la 4 linguri doza de 5 ml<br /> <br /> Daca este necesar se repeta doza la fiecare 4 ore. A nu se depasi 4 doze in 24 de ore.<br /> <br /> <strong>Precautii:</strong><br /> A nu se depasi doza recomandata. Daca simptomele persista, consultati medicul. A nu se administra copiilor mai mult de 3 zile fara a consulta medicul. Pentru sfaturi referitoare la medicament , consultati farmacistul. A nu se administra sugarilor sub varsta de 3 luni fara avizul medicului. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor. Nu este recomandat sugarilor sub varsta de 3 luni. A se pastra la loc racoros (sub 25 grade Celsius). A se feri de lumina. A nu se congela.</p>
14,52 lei
>