Biofarm Silymarin Milk Thistle (30 Capsule)

Pret redus
Biofarm Silymarin Milk Thistle (30 Capsule)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Protejeaza ficatul, stimuleaza metabolismul hepatic si regenerarea celulara

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

20,83 lei

in loc de 23,62 lei

Produs indisponibil

Biofarm Silymarin Milk Thistle (30 Capsule)

Actiune:

In urma cercetarilor efectuate s-a constatat ca Armurariul, contine o substanta cu propietati antioxidante (silimarina) care se manifesta la nivelul tuturor celulelor organismului, insa cu un efect mai pronuntat la nivelul organelor in care procesele metabolice sunt mai active - cum este cazul ficatului.

 

De asemenea la nivelul invelisului, silimarina produce modificari care impiedica anumite substante toxice sa patrunda aceste celule.

 

Silymarin Milk Thistle 1000 mg imbunatateste functionarea ficatului, protejeaza celulele hepatice de efectele nocive ale alcoolului, medicamentelor si altor substante toxice, favorizeaza functia de detoxifiere a ficatului.

 

Mod de administrare:

Doza recomandata este 1 capsula de 1-2 ori pe zi.

 

Prezentare:

Cutie cu 30 de capsule

 

Producator:

Biofarm

Biofarm Silymarin Milk Thistle (30 Capsule) <h2>Biofarm Silymarin Milk Thistle (30 Capsule)</h2> <h3>Actiune:</h3> <p>In urma cercetarilor efectuate s-a constatat ca Armurariul, contine o substanta cu propietati antioxidante (silimarina) care se manifesta la nivelul tuturor celulelor organismului, insa cu un efect mai pronuntat la nivelul organelor in care procesele metabolice sunt mai active - cum este cazul ficatului.</p> <p> </p> <p>De asemenea la nivelul invelisului, silimarina produce modificari care impiedica anumite substante toxice sa patrunda aceste celule.</p> <p> </p> <p>Silymarin Milk Thistle 1000 mg imbunatateste functionarea ficatului, protejeaza celulele hepatice de efectele nocive ale alcoolului, medicamentelor si altor substante toxice, favorizeaza functia de detoxifiere a ficatului.</p> <p> </p> <h3>Mod de administrare:</h3> <p>Doza recomandata este 1 capsula de 1-2 ori pe zi.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Cutie cu 30 de capsule</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Biofarm</p>
19,05 lei
>