Diepharmex Audispray Spray Pentru Urechi (45 Ml)

Pret redus
Diepharmex Audispray Spray Pentru Urechi (45 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Solutie hipertonica pe baza de apa de mare controlata microbiologic care fludifica si dizolva cerumenul

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

29,86 lei

in loc de 33,86 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

AUDISPRAY este o solutie hipertonica pe baza de apa de mare controlata microbiologic care fludifica si dizolva cerumenul permitand dispersarea sa naturala. AUDISPRAY evita folosirea betisoarelor de urechi care tind sa impinga cerumenul catre timpan.
AUDISPRAY
faciliteaza indepartarea acestuia de catre medic.

 

CAND SA FOLOSIM AUDISPRAY ?
Incepand cu varsta de 6 ani, o pulverizare in fiecare ureche de 2-3 ori pe saptamana pentru a mentine urechile curate, dar ar trebui utilizat zilnic in cazul persoanelor care au exces de cerumen si de asemenea in cazul persoanelor care poarta aparat auditiv.

 

SFATURI PRACTICE
1 - Apasati pentru o secunda, tinand flaconul vertical.
2 - Masati baza urechii timp de 10 secunde.
3 - Inclinati capul in aceeasi parte pentru a elimina surplusul si uscati.
4 - Fara a indeparta varful din flacon, nu uitati sa clatiti cu apa fierbinte dupa fiecare utilizare.

Daca nu utilizati in mod regulat AUDISPRAY, pipeta se poate bloca pentru ca sarea se cristalizeaza. In acest caz scoateti pipeta si inmuiati-o in apa fierbinte timp de 30 de minute.

 

PRECAUTII
A nu se utiliza fara sfatul medicului in urmatoarele cazuri : otita, dureri de ureche, perforarea timpanului si in cazul persoanelor predispuse ametelilor, sau care au suferit deja o operatie la nivelul urechii sau timpanului.
AUDISPRAY este un dispozitiv medical in conformitate cu Directivele Europene 93/42/CEE.

Diepharmex Audispray Spray Pentru Urechi (45 Ml) <p><strong><strong>AUDISPRAY</strong> </strong>este o solutie hipertonica pe baza de apa de mare controlata microbiologic care fludifica si dizolva cerumenul permitand dispersarea sa naturala.<strong> <strong>AUDISPRAY</strong> </strong>evita folosirea betisoarelor de urechi care tind sa impinga cerumenul catre timpan.<strong><br /> <strong>AUDISPRAY</strong> </strong>faciliteaza indepartarea acestuia de catre medic.</p> <p> </p> <p><strong>CAND SA FOLOSIM AUDISPRAY ? </strong><br /> Incepand cu varsta de 6 ani, o pulverizare in fiecare ureche de 2-3 ori pe saptamana pentru a mentine urechile curate, dar ar trebui utilizat zilnic in cazul persoanelor care au exces de cerumen si de asemenea in cazul persoanelor care poarta aparat auditiv.</p> <p> </p> <p><strong>SFATURI PRACTICE</strong><br /> 1 - Apasati pentru o secunda, tinand flaconul vertical.<br /> 2 - Masati baza urechii timp de 10 secunde.<br /> 3 - Inclinati capul in aceeasi parte pentru a elimina surplusul si uscati.<br /> 4 - Fara a indeparta varful din flacon, nu uitati sa clatiti cu apa fierbinte dupa fiecare utilizare. <br /> <br /> Daca nu utilizati in mod regulat <strong>AUDISPRAY</strong>, pipeta se poate bloca pentru ca sarea se cristalizeaza. In acest caz scoateti pipeta si inmuiati-o in apa fierbinte timp de 30 de minute.</p> <p> </p> <p><strong>PRECAUTII </strong><br /> A nu se utiliza fara sfatul medicului in urmatoarele cazuri : otita, dureri de ureche, perforarea timpanului si in cazul persoanelor predispuse ametelilor, sau care au suferit deja o operatie la nivelul urechii sau timpanului.<br /> <strong>AUDISPRAY</strong> este un dispozitiv medical in conformitate cu Directivele Europene 93/42/CEE.</p>
27,31 lei
>