La Roche-Posay Anthelios Xl Spray Spf50+ (fata Si Corp, 200 Ml)

Pret redus
La Roche-Posay Anthelios Xl Spray Spf50+ (fata Si Corp, 200 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 7 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 7 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,40 lei.


Pentru pielea sensibila, predispusa la alergii solare

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

75,75 lei

in loc de 85,89 lei

Disponibilitate: 1

1 produs in stoc

La Roche-Posay Anthelios Xl Spray Spf50+ (fata Si Corp, 200 Ml)

Indicatii

Spray pentru fata si corp, piele sensibila. Soare de intensitate medie.

 

Proprietati:

Textura proaspata si ultra fluida, usor de aplicat, fara efect lipicios. Hidratare de durata, protejeaza pielea complet. Nu expuneti direct a soare bebelusii si copiii mici. Aplicati produsul imediat intaintea expunerii la soare. Reaplicati din abundenta, mai ales dupa inot si uscare. Evitati zona ochilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti din abundenta. Nu folositi spray-ul pe fata. Agitati inainte de utilizare.

 

Rezistent la apa. Fara parfum. Testat sub control dermatologic. Non comedogenic. Cu apa termala La Roche-Posay.

 

Prezentare:

Flacon de 200 ml

 

Producator:

Laboratoires La roche Posay

La Roche-Posay Anthelios Xl Spray Spf50+ (fata Si Corp, 200 Ml) <h2>La Roche-Posay Anthelios Xl Spray Spf50+ (fata Si Corp, 200 Ml)</h2> <h3>Indicatii</h3> <p>Spray pentru fata si corp, piele sensibila. Soare de intensitate medie.</p> <p> </p> <h3>Proprietati:</h3> <p>Textura proaspata si ultra fluida, usor de aplicat, fara efect lipicios. Hidratare de durata, protejeaza pielea complet. Nu expuneti direct a soare bebelusii si copiii mici. Aplicati produsul imediat intaintea expunerii la soare. Reaplicati din abundenta, mai ales dupa inot si uscare. Evitati zona ochilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti din abundenta. Nu folositi spray-ul pe fata. Agitati inainte de utilizare.</p> <p> </p> <p>Rezistent la apa. Fara parfum. Testat sub control dermatologic. Non comedogenic. Cu apa termala La Roche-Posay.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon de 200 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Laboratoires La roche Posay</p>
69,27 lei
>